ÉLELMISZERIPARI SZAKMUNKÁS

Élelmiszeripari szakmunkásÉlelmiszeripari szakmunkás Tanfolyam rövid, jellemző leírása:
 Az Élelmiszeripari szakmunkás feladata a gyümölcspálinka-gyártás, sörgyártás, tejtermékgyártás, sajtkészítés és a zöldség-gyümölcsfeldolgozás (tartósítás) műveleteinek és technológiájának szakszerű, gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények, valamint a jövedéki törvény előírásainak maradéktalan betartása.

A tanfolyam sikeres elvégeztével képes lesz:
Alap és segédanyagokat átvenni, fizikai, kémiai, érzékszervi ellenőrzését végezni. Minősíteni alapanyagokat és a gyártáshoz előkészíteni. G
yártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat végezni, a késztermékeket ellenőrizni és minősíteni. Technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni, tisztítani -melléktermékeket, hulladékokat kezelni. Vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni.

A bejegyzés kategóriája: ÉLELMISZERIPARI SZAKMUNKÁS
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.